activam

Aconsegueix la teva millor versió

Et donem la benvinguda a Activa’M , el centre d’entrenament personal, rehabilitació, fisioteràpia i nutrició de Sant Andreu.

La nostra missió és millorar la teva salut física i la teva qualitat de vida, mitjançant un acompanyament 100% personalitzat i orientat a assolir els teus objectius.

Benvinguts Activa'M Sant Andreu

01

Millor Equip

Trobaràs un equip multidisciplinar, que et podrà ajudar cadascun en la seva especialitat, segons les teves necessitats.

02

Personalitzat

Siguin quins siguin els teus objectius, tenim un pla personalitzat per a tu. Amb l'ajuda dels nostres professionals, us acompanyarem fins a l'èxit.

03

Experiència

Portem des del 2013 activant la salut del barri de Sant Andreu i ajudant els nostres clients a assolir els seus somnis.

Coneix els nostres Serveis

Entrenament Personal

Vols aconseguir finalment els teus objectius físics? Nosaltres us podem ajudar d'una manera efectiva i segura, acompanyant-vos en cada pas del camí, dissenyant plans d'entrenament personalitzats per ajudar-vos a assolir els vostres objectius. Descobreix com et podem ajudar a transformar el teu cos i millorar el teu benestar.

Rehabilitació

Quina lesió tens? Quins dolors pateixes? consulta'ns com et podem ajudar. Lluny d'oferir-te una rehabilitació “convencional”, estem especialitzats exactament en un procés molt més eficaç a través del treball muscular. Fisis especialitzats en exercici i entrenadors especialitzats en readaptació t'ajudaran d'una manera molt diferent del que estàs acostumat.

Entrenament al Grup

Vols divertir-te alhora que entrenes i aconsegueixes els teus objectius?
Prepara't per fer-ho amb les nostres classes de pilates, gimnàstica hipopressiva i tonificació muscular en grups reduïts.
Tant si véns amb amics, com si véns sol, vine a conèixer gent nova i passar una estona divertida a Activa'M.

Nutrició

L'alimentació és fonamental per assolir un estil de vida saludable. Oblida't de passar gana i després de la primera visita amb la nostra Dietista-Nutricionista veuràs com, amb un pla 100% adaptat a les teves necessitats, objectius i horaris, podràs aconseguir per fi els resultats que esperaves. Aconseguir instaurar hàbits saludables per potenciar els resultats i millorar el teu benestar.

Som Activa'M

A punt per començar la teva transformació?

Poseu-vos en contacte amb nosaltres per programar una cita o per obtenir més informació sobre els nostres serveis. Estem ansiosos per ajudar-te a assolir els teus objectius.

×